Deze website verlaten ?
  Als u op deze link klikt, verlaat u de website van Aguettant.be
  Als u één van de ‘Groupe AGUETTANT’-websites bezoekt, moet u er rekening mee houden dat voorschriften en medische praktijken van land tot land kunnen verschillen.
  Als gevolg hiervan is de informatie op deze site mogelijk niet geschikt voor gebruik in Frankrijk.

  Patiëntgerichtheid

  In de veeleisende gezondheidszorg van vandaag streeft AGUETTANT naar een verbetering van de veiligheid en de kwaliteit van spoedeisende zorg.

  Wij maken het verschil door het ontwikkelen van producten die zorgverleners helpen om betere, snellere en meer kosteneffectieve zorgverlening te leveren.

  AGUETTANT levert in de verpakking gesteriliseerde, gebruiksklare voorgevulde spuiten voor bolusinjectie in de anesthesie en kritische zorg.

  Ons spuitenassortiment vereenvoudigt het bereidings- en toedieningsproces van IV-geneesmiddelen, en vermindert het risico op breken in aseptische technieken wat zou kunnen leiden tot het gebruik van mogelijk verontreinigde oplossingen (micro-organismen, glazen deeltjes).

  GENEESMIDDELENBEWAKING

  AGUETTANT ontwikkelt, produceert en verkoopt producten over de hele wereld. In elke fase van de levenscyclus van het geneesmiddel en op alle niveaus van de organisatie voldoen we aan de toepasselijke wettelijke en normatieve vereisten op het gebied van kwaliteit, werkzaamheid en patiëntveiligheid.

  Kwaliteit wordt gewaarborgd door het beoordelen en rapporteren van mogelijke risico's die voortvloeien uit een product. We bieden relevante informatie, objectief, toegankelijk voor iedereen, in een proces van goed gebruik van onze producten.

  Wat de geneesmiddelenbewaking betreft, werken onze teams dagelijks om het risico op bijwerkingen als gevolg van het gebruik van onze producten te bewaken, evalueren, voorkomen en beheren, om de veiligheid van de patiënten te garanderen. Zij zijn de gesprekspartners van de gezondheidsautoriteiten voor de veiligheid van onze geneesmiddelen. Ze verzamelen, documenteren, analyseren en communiceren de observaties van geneesmiddelenbewaking aan de geneesmiddelenautoriteiten. Ze leiden ook alle werknemers op in geneesmiddelenbewaking.