Deze website verlaten ?
  Als u op deze link klikt, verlaat u de website van Aguettant.be
  Als u één van de ‘Groupe AGUETTANT’-websites bezoekt, moet u er rekening mee houden dat voorschriften en medische praktijken van land tot land kunnen verschillen.
  Als gevolg hiervan is de informatie op deze site mogelijk niet geschikt voor gebruik in Frankrijk.

  Klantgerichtheid

  DE MEDISCHE BEHOEFTEN TE BEGRIJPEN

  Actief luisteren naar onze klanten is onze prioriteit. Om te anticiperen op de behoeften van onze klanten, organiseren we regelmatig vergaderingen met zorgverleners en ziekenhuisspecialisten.

  Wij zijn er trots op dat we leveren aan ziekenhuizen in België en Luxemburg die bekend zijn met AGUETTANT en op ons vertrouwen voor de levering van injecteerbare geneesmiddelen en oplossingen.

  Ons gedreven team zet zich volledig in om te helpen om hoogwaardige en kosteneffectieve gezondheidszorg te leveren. Onze productspecialisten staan klaar om opleidingsondersteuning en advies te bieden.

  BOARDS EN RONDETAFELS

  We organiseren regelmatig vergaderingen waarop vele actoren (artsen en andere zorgverleners) worden uitgenodigd om de veiligheid van de toediening van geneesmiddelen te bespreken.
  Deze uitwisselingen zetten ons ertoe aan om oplossingen voor te stellen die aangepast zijn aan de reële problemen, met als doel de patiëntzorg en de patiëntveiligheid te verbeteren.
   

  Kwaliteitscontrole om klanttevredenheid te waarborgen

  Laboratoire AGUETTANT wordt gereguleerd door de ANSM, de Franse gezondheidszorginstantie, en verkreeg de ISO 9001 (2008) en ISO 13485 (2012) -erkenning.

  Wij hebben een schriftelijk vastgelegd Kwaliteitsmanagementsysteem dat onder meer de levering van goederen vanuit Frankrijk omvat, bestellingen van klanten, voorraadbeheer en het terugroepen van producten.

  Ons Kwaliteitsmanagementsysteem is opgesteld om te voldoen aan de meest recente EU-richtlijn betreffende goede distributiepraktijken.