Deze website verlaten ?
  Als u op deze link klikt, verlaat u de website van Aguettant.be
  Als u één van de ‘Groupe AGUETTANT’-websites bezoekt, moet u er rekening mee houden dat voorschriften en medische praktijken van land tot land kunnen verschillen.
  Als gevolg hiervan is de informatie op deze site mogelijk niet geschikt voor gebruik in Frankrijk.

  Betere zorg door innovatie

  Bij Aguettant zorgt innovatie voor verbetering van de veiligheid van medische praktijken, met bijzondere aandacht voor de preventie van medicatiefouten.

  VOORKOMEN VAN MEDICATIEFOUTEN

  Laboratoire Aguettant is zich terdege bewust van de complexiteit van het aanbieden van zorg aan patiënten, die samenhangt met de diversiteit van de pathologieën en hun mate van spoedeisendheid. Dit is één van de redenen dat wij ernaar streven om innovatieve, gebruiksklare oplossingen te ontwikkelen die zijn ontworpen om medicatiefouten te voorkomen.

  SAMEN INNOVEREN

  Het innovatieproces plaatst zorgverleners en hun patiënten centraal in onze benadering. Onze producten worden regelmatig besproken tijdens ronde tafels met deskundigen uit de verschillende therapeutische domeinen waar Aguettant zich op richt.

  Het doel is innovatieve producten te ontwikkelen die de risico’s voor patiënten en zorgverleners zo klein mogelijk maken.

  Ons doel

  Samenwerken met zorgverleners en internationale deskundigen om de veiligheid van medische praktijken te verbeteren.

  R&D

  R&D is de belangrijkste motor van de innovatiestrategie van Laboratoire AGUETTANT, een essentieel element in de competitiviteit van het bedrijf.

  Zijn hele geschiedenis lang heeft AGUETTANT farmaceutische en technologische kennis samengebracht om zich te concentreren op de verbetering van patiëntenzorg en het vergemakkelijken en veiliger maken van procedures voor medisch personeel.

  De R&D teams werken aan het perfectioneren van nieuwe formuleringen, met name op het gebied van injecteerbare geneesmiddelen, met het oog op een effectievere patiëntenzorg, zowel in het ziekenhuis als thuis.

  Lees meer over onze R&D-afdeling