Deze website verlaten ?
  Als u op deze link klikt, verlaat u de website van Aguettant.be
  Als u één van de ‘Groupe AGUETTANT’-websites bezoekt, moet u er rekening mee houden dat voorschriften en medische praktijken van land tot land kunnen verschillen.
  Als gevolg hiervan is de informatie op deze site mogelijk niet geschikt voor gebruik in Frankrijk.

  Werken bij Aguettant

  Onze waarden zijn initiatief, integriteit, engagement en uitmuntendheid. Deze waarden zijn gericht op de tevredenheid van onze klanten: zorgverleners, maar ook, en bovenal, de patiënten.

  Wij beschouwen de mensen die bij AGUETTANT werken als een onderdeel van onze toekomst en ons succes. De topprestaties van onze mensen, hun betrokkenheid en servicegerichte benadering dragen enorm bij tot onze reputatie.

  Ons doel is om alle mensen de kans te bieden hun expertise verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Met een sterke doelstelling: dat iedereen de trots en passie voelt en doorgeeft die hen van in het begin gedreven heeft.

  De sterkte van een onderneming ligt in de samenhang van haar teams. Bij AGUETTANT wordt iedereen aangemoedigd om zijn ideeën en projecten te delen. Wij moedigen multidisciplinair teamwork aan om innovaties te ontwikkelen die ons in staat stellen om de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren.
   

  Komen werken bij AGUETTANT

  Als u komt werken bij AGUETTANT gaat u deel uitmaken van een familiebedrijf waar elk team zich ten volle inzet voor de tevredenheid van zorgverleners. Het betekent dat u uw kennis gebruikt om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de behoeften van de patiënten. U gaat deel uitmaken van een bedrijf dat mensen verwelkomt van overal, die enthousiasme, inzet, teamgeest en passie delen voor alles wat we doen.

  Het beste geven van jezelf

  Onze managers delen een resultaat- en prestatiegerichte cultuur. Zijn worden gemotiveerd door uitdagingen, streven een vriendelijke werkomgeving na en geven het beste van zichzelf.

  Persoonlijkheid krijgt voorrang

  Het is boven alles uw persoonlijkheid en creativiteit die het verschil maakt. Tijdens de rekruteringsfase en wanneer u eenmaal deel uitmaakt van ons team, is uw persoonlijkheid onze belangrijkste troef.

  Waarden die ons samenbreng

  •    Initiatief "Identificeren en aanmoedigen van mensen met inzet en gedrevenheid". Dit betekent dat u bewijst dat u creatief bent en teamgeest heeft om een bedrijfsgerichte mentaliteit te ontwikkelen.

  •    Integriteit "Doe wat je zegt, en zeg wat je doet". Dit betekent een strikte toepassing van eerlijkheid en beroepsethiek, en het delen van voorbeeldige morele standaarden.

  •    Engagement "Neem verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van de klanten, mensen en op een duurzame en betrouwbare manier". Dit betekent voldoen aan de behoeften van onze klanten en tegelijkertijd het welzijn van de gehospitaliseerde patiënten voor ogen houden.

  •    Uitmuntendheid "Streef naar operationele uitmuntendheid". Dit betekent het respecteren van de goede praktijken die van kracht zijn bij AGUETTANT met het oog op de veiligheid, traceerbaarheid en tevredenheid van onze klanten.