Deze website verlaten ?
  Als u op deze link klikt, verlaat u de website van Aguettant.be
  Als u één van de ‘Groupe AGUETTANT’-websites bezoekt, moet u er rekening mee houden dat voorschriften en medische praktijken van land tot land kunnen verschillen.
  Als gevolg hiervan is de informatie op deze site mogelijk niet geschikt voor gebruik in Frankrijk.

  Wie zijn wij

  AGUETTANT SA/NV is een filiaal van Laboratoire AGUETTANT sinds 2006.

  Laboratoire AGUETTANT is een farmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, de productie en het op de markt brengen van essentiële geneesmiddelen voor ziekenhuizen. Wij maken een echt verschil door het ontwikkelen van producten die zorgverleners helpen om betere, snellere en meer kosteneffectieve zorgverlening te leveren.

  In de veeleisende gezondheidszorg van vandaag streeft AGUETTANT naar een verbetering van de veiligheid en de kwaliteit van spoedeisende zorg.

  Wij leveren gebruiksklare voorgevulde spuiten voor bolusinjectie in de anesthesie en kritische zorg in combinatie met neurologische geneesmiddelen.

  Wij zijn er trots op dat we een consistente bevoorrading van producten kunnen verzekeren dankzij onze geïntegreerde productieafdelingen in Frankrijk.

  AGUETTANT België is gedreven door klantgerichte dienstverlening. Elke dag opnieuw, zetten we ons in om de beste klantenservice te verlenen.
  Deze inzet vertaalt zich in een hechte band met het medisch korps. Samen werken we voortdurend aan het verbeteren van de veiligheid in de medische praktijk en het welzijn van de patiënt.

  Voor meer informatie over de AGUETTANT groep